RoboMarkets zjednodušuje obchodní podmínky pro R StocksTrader: změny obchodních podmínek, rozšířený seznam akcií a moderní obchodní API

22.08.2024 / 08:20

Vážení klienti,

RoboMarkets přináší aktualizace platformy R StocksTrader pro lepší zkušenost při vašem obchodování. Zavázali jsme se poskytovat konkurenceschopné obchodní podmínky a jsme rádi, že můžeme nabídnout následující inovace:

1. Odstranění provize a aktualizovaný přístup ke spreadům

Naším cílem je co nejvíce zpřístupnit obchodování pro všechny naše klienty, proto zjednodušujeme podmínky obchodování na platformě R StocksTrader. Veškeré poplatky za zadání příkazu byly zcela odstraněny.

Co to znamená:

  • Minimální náklady: začněte investovat s malou částkou bez přeplácení za každou objednávku

  • Transparentní a jasné podmínky: naše poplatky za provedení příkazu budou nyní zahrnuty do spreadu*. Přirážka k tržnímu spreadu nepřesáhne 0,3 % hodnoty akcie nebo CFD.

* spread: rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou

Nové obchodní podmínky vstoupí v platnost 2. září 2024.

Důležité informace pro otevřené pozice

Všechny příkazy provedené po 2. září budou zpracovány podle nových podmínek. Chcete-li uzavřít pozici za současných podmínek, doporučujeme odeslat odpovídající příkaz k uzavření do 2. září 2024.

2. Nové investiční příležitosti: více než 150 nových akcií

Výrazně jsme rozšířili seznam dostupných obchodních instrumentů přidáním více než 150 reálných akcií. Mezi nimi jsou známé společnosti jako:

  • RDDT.ny (Reddit Inc.):

    Reddit, Inc. provozuje zábavní web, sociální networking a zpravodajství, kam mohou registrovaní členové komunity posílat obsah. Poskytuje online zpravodajské služby, kde mohou uživatelé vybírat a hodnotit obsah webu. Firma také nabízí personalizovaný filtr denních příběhů, pomocí předchozích hlasování určí, jaký nový obsah by si uživatel mohl rád přečíst.

  • ARTV.nq (Artiva Biotherapeutics Inc.):

    Artiva Biotherapeutics, Inc. je biotechnologická společnost, která léčí hematologické rakoviny. Nabízí léčbu rakoviny pomocí NK buněk. Společnost byla založena Thomasem J. Farrellem v roce 2019 a sídlí v San Diegu v Kalifornii.

  • ASAN.ny (Asana, Inc.):

    Asana, Inc. vyvíjí platformu pro řízení práce, která organizacím pomáhá organizovat práci od každodenních úkolů až po cross-funkční strategické iniciativy.

  • YMAB.nq (Y-mAbs Therapeutics, Inc.):

    Y-mAbs Therapeutics, Inc. je biofarmaceutická společnost v klinické fázi, která se zaměřuje na vývoj a komercializaci terapeutických produktů pro léčbu rakoviny na bázi protilátek. Její služby zahrnují objevování, proteinové inženýrství a klinickou a regulační podporu.

 

Nyní můžete diverzifikovat svá investiční portfolia přidáním akcií největších světových společností.

3. Spuštění obchodního API

Na platformě R StocksTrader je nyní k dispozici obchodní API.

Ať už jste zkušený obchodník vyvíjející své vlastní algoritmy, nebo méně zkušený investor, můžete nyní:

  • vyvíjet vlastní obchodní strategie
  • testovat je na demo účtech, než je spustíte v reálném obchodování
  • integrovat API se všemi systémy a platformami
  • obchodovat s akciemi a dalšími nástroji prostřednictvím jediného rozhraní
 

Jsme přesvědčeni, že tyto změny vám pomohou dosáhnout nových met při vašem investování a obchodování. Děkujeme, že jste si vybrali RoboMarkets!

S pozdravem
Tým RoboMarkets